Medlemskap studion

Detta ingår i ett vanligt medlemskap

Möjlighet att vara med på alla våra bokningsbara pass & föreläsningar. 

Våra olika pass

Stabilitet- Styrka med kroppen som redskap

Mobilitet- Styrketräning med fokus på ökad ledfunktion.

Temapass- Pass med med olika teman som tex löpning, handstående, lyftteknik

Grupp healing- Chakra rening på energiplan. Kom och landa i sacred space för att mottag en rening och aktivering av dina chakran. Kommer till hösten 2022.

12 mån autogiro 460kr/mån

Löpande med 2 mån uppsägningstid, möjligt att frysa 500kr/mån

PT 12 mån 4000kr/mån 2 träffar i vecka, ca 60h per år.

PT online 1500kr/mån

om du är intresserad av PT medlemskap kontakta oss för mer info och lediga tider.

Nordisk hälsa - pass-03_edited_edited.jpg
 

Kurser & Grupper

Glad bebis

Mammaträning

Mammaträningen är för dig som är nybliven mamma som vill komma igång med din träning efter graviditeten, lära dig mer om din kropp, samtidigt som du får tillfälle att träffa andra mammor och bebisar. Träningen anpassas efter dina förutsättningar och förmåga. Upplägget är att vi ses 2 gånger i veckan i 7 v. Du känner din kropp bäst men vi rekommenderar att det ska ha gått 6-8v efter förlossning innan du börjar träna. Nästa grupp kommer att starta efter sommaren, men du kan göra en intresseanmälan redan nu om du är sugen på en plats. Max 8 mammor med bebisar per grupp.

Puncbag Hit

Thaiboxning för Kvinnor

En nybörjarkurs i Thaiboxning för kvinnor och tjejer 16+

Under kursens gång går vi igenom de olika grundteknikerna inom Muay Thai kampsystemet. Vi tränar slag, sparkar, armbågar, knän, grepp, och fotarbete. Vi pratar mindset, taktik, kroppshållning och omgivningsmedvetenhet. Vi utforskar hur du kan få ut mest kraft och bryter ned olika moment och repeterar för att bana in rörelserna och skapa muskelminne. Vi drillar även blockeringar för att få in skyddsreflexerna i träningen. Det blir prestigelösa veckor, med fartfyllda svettiga pass där vi plockar fram vår inre krigare.

Ingen förkunskap krävs och det går lika bra att komma själv som tillsammans med en kompis. Kurs start 6/9 kl. 18:30-19:45

Kursen sträcker sig över 10v och kostar 2500kr

Ryggont

Ryggkurs

En kurs för dig med ryggsmärtor, men passar även för dig med problem med axlar/nacke eller knä. "kursen sträcker sig över 2 månader med både teori och träning syftet och få tedskapen till att bli friskare och starkare. Det är 5 träffar a 2h. Ny kurs startar när vi har fått in tillräckligt med anmälda. Vill du veta mer eller anmäla intresse?

Fotled och ligament

Holistisk hälsocoah

Till hösten startar vi en utbildning som riktar sig så väl till dig som redan är utbildat personlig, vill bli personlig tränare eller dig som bara vill kunna allt det vi kan om kroppen, träning, kost & hälsa. Utbildningen sträcker sig över 9 månader och är både på distans och på plats i vår studio i Vännäs ca 1 gång i månaden.